Paste cu pui la cuptor

de Oana in Paste, 11 Oct 2017 | 7596 vizualizari

 

Gustos, arătos și hrănitor. Acestea sunt cele 3 atribute ale preparatului pe care il voi face azi pentru voi.
Reteta e simpla, iar succesul – garantat! Sa nu uitam ca dragostea trece prin stomac, iar pastele cu pui la cuptor, cremoase si gratinate, insotite de buchetele de broccoli sunt un deliciu culinar perfect pentru o cina speciala!
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 1 piept de pui
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usuroi
  • 200 g buchetele de broccoli
  • 300 ml smantana de gatit
  • 50 g parmezan ras
  • sare si piper
  • busuioc prospat pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui la cuptor:

Pentru inceput taie ceapa si usturoiul marunt, iar pieptul de pui cuburi. Pune uleiul la incins intr-o tigaie si soteaza ceapa si usturoiul. Adauga carnea si lasa pe foc pana scade si puiul este gatit. Potriveste de sare si piper si adauga smantana lichida, apoi opreste focul.

Fierbe buchetelele de broccoli in apa clocotita cu sare, pentru 3 minute, apoi scoate-l intr-un bol cu apa rece si gheata, ca sa isi pastreze culoarea verde. Scurge-l bine lasa-l deoparte.

Fierbe separat pastele in apa clocotita cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurge-le de apa.

Muta pastele intr-o tava, pune deasupra buchetelele de broccoli si toarna deasupra sosul cu smantana si pui.

Presara parmezanul ras si pune tava in cuptorul preincalzit, la 200 de grade C si lasa-le cateva minute pana se rumenesc deasupra.

Serveste pastele cu busuioc proaspat si parmezan ras.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii la cuptor